Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Diversen

Diversen

Border Terrier tas

€ 7,50

Fraaie boodschappentas met Border Terrier opdruk. Deze lichte en stevige tas heeft lange hengsels, wat zeer praktisch is in het gebruik. De prijs is inclusief verzendkosten.

Vliegengordijn Border Terrier

€ 117,50

Met dit fraaie vliegengordijn geen last meer van die hinderlijke vliegen in de zomer. Het gordijn is vervaardigd van kunststof hulsjes met binnen in gegalvaniseerde roestvrije haakjes. Het gordijn is zeer robuust uitgevoerd en gaat jaren mee en is borderproof. de levertijd is +/- vier weken. Hoe neemt u de maat van uw gordijn U opent de deur en meet de kleinste afstand tussen de stijlen, zowel in de breedte als in de lengte van onder het kozijn tot op de drempel. Omdat de rails op het kozijn komt te hangen telt u bij de breedte minimaal twee cm bij omdat anders een kier ontstaat aan de zijkanten tussen het gordijn en de kozijnopening. Bij een netto maat van 90x209 cm bestelt u dus minimaal92x209 cm Houdt rekening met een levertijd van +/- drie weken. Prijs € 117.50 inclusief verzending. Voor verzending naar België en Duitsland worden extra verzendkosten in rekening gebracht.

Waakbord Border Terrier

€ 9,95

Leuk waakbord ik waak voor de baas. Dit zorgt er zeker voor dat er geen ongure types meer op uw erf verschijnen. Ze kijken wel uit! Afmetingen 20x25cm.

Status: Uitverkocht

Border Terrier kaarten

€ 3,00

Setje van drie kaarten met /border Terrier (pentekening De prijs is inclusief verzending naar een adres in Nederland

Border Terrier pen

€ 6,95

Bijzonder fraaie pen met een exclusief patroon. Ontwerp Ruth Maestad

Border Terrier speelkaarten

€ 9,50

Een set prachtige speelkaarten met afbeeldingen naar de ontwerpen van Ruth Maystead . de Border Terrier staat op de achterkant van de kaarten. Een kwalitatief hoogstaand product voor vele uren speelplezier een leuk cadeau voor groot en klein. Prijs is inclusief verzending.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!