Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Concept gezondheidsbeleid

Concept gezondheidsbeleid

CONCEPT GEZONDHEIDSBELEID

In het voorjaar wilde de Raad van Beheer een aantal informatieavonden organiseren, om met onze leden, fokkers en geïnteresseerden een aantal conceptvoorstellen op het gebied van gezondheidsbeleid te bespreken. Wegens corona konden deze informatieavonden niet doorgaan.

In overleg met de leden is gekozen voor een andere vorm die wij nu op onze website hebben gepubliceerd.De voorstellen bestaan uit een videopresentatie door een bestuurslid, de handout van de presentatie en het conceptvoorstel in tekst uitgewerkt.

Vragen en suggesties hierover kunt u als lid van de NBTC insturen naar fokbeleid@borderterrier.nl of naar secretaris@borderterrier.nl 

Het bestuur zal de  vragen en suggesties bundelen en uiterlijk voor 1 augustus a.s. naar de RVB sturen. Op basis van deze terugkoppeling zullen de voorstellen, eventueel met aanpassingen op basis van de reacties, opgenomen worden voor besluitvorming tijdens onze Algemene Vergadering van de RVB die op 5 september wordt gehouden.

Kortsnuiten & KR

De presentaties en de voorstellen voor de kortsnuiten en aanpassingen in het kynologisch reglement zijn op dit moment niet gepubliceerd. De presentaties en de conceptvoorstellen, waarnaar wordt verwezen in de video's, ontbreken voor nu. Deze kunnen namelijk nog wijzigen op basis van lopende gesprekken hierover met de rasverenigingen. Vandaar dat wij deze nog niet hebben opgenomen op deze pagina. Deze volgen later.

Alle informatie vindt u via de website van de RVB:  www.houdenvanhonden.nl/concept-gezondheidsbeleid

U kunt op de items onder ieder hoofdstuk klikken om deze te bekijken.

Wij zien uw reactie graag tegemoet.

Bestuur NBTC

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!