Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Trimworkshop

Trimworkshop

WORKSHOP TRIMMEN

In het voorjaar van 2023 Zullen we weer een trimcursus houden de exacte datum is nog niet bekend. Zodra we meer weten zullen we dat hier melden.

Dit alles onder voorbehoud van de dan eventueel geldende coronamaatregelen. 

Wat kunt u van ons verwachten?

Vooraf wordt er kort verteld hoe het trimmen in zijn werk gaat. Mocht u vragen hebben, schrijf ze dan nu alvast op. U kunt deze tijdens de inleiding stellen, want mogelijk kunnen anderen hier ook hun voordeel mee doen. Zeer specifiek gerichte, individuele vragen kunt u tijdens het trimmen aan een van ons stellen.

Na deze inleiding gaat u zelf aan de slag met de opgedane kennis met uw eigen Border. Dit gebeurt uiteraard onder begeleiding van ervaren mensen. Ook dan kunt u dus uw vragen stellen.

Natuurlijk kunt u opzien tegen het zelf trimmen van uw Border, maar dan nog is het prettig om te weten hoe uw Border getrimd zou moeten worden. Laat u het trimmen aan een ander over, dan weet u tenminste of het goed gebeurt of gebeurd is. Helaas wordt, ook door trimsalons, nog regelmatig gebruik gemaakt van de tondeuse of de schaar.

Is uw Border nog niet toe aan een trimbeurt, dan is het toch mogelijk een mooie gelegenheid om kennis te vergaren over het correcte plukken van de Border en mogelijk kunt u zelfs uw kersverse kennis toetsen bij een van de andere aanwezige Borders.

 

Omdat wij graag willen weten hoeveel deskundige assistenten er nodig zijn, zodat iedereen de benodigde aandacht kan krijgen, verzoeken wij u vriendelijk om u ruim vooraf op te geven. Wij kunnen slechts een beperkt aantal Borders aannemen. De bijdrage per Border die getrimd wordt, is € 12,50.  Voor niet leden is dit € 17.50 Dit bedrag dient u gelijktijdig met uw aanmelding betalen. Het verschuldigde bedrag vooraf over te maken naar bankrekeningnummer NL88 RABO 0377108960, t.n.v. Penningmeester NBTC te Odoornerveen, onder vermelding van Trimworkshop

Graag tot ziens op op 17 september
Voor inlichtingen kunt u mailen naar   trimmen@borderterrier.nl

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!