Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Leren riemen en halsbanden

Leren riemen en halsbanden

Verstelbare hondenriem

€ 65,50

Mooie leren hondenriem met messing beslag. De riem is volledig met de hand gemaakt door een vakman van de oude stempel. Verstelbaar op drie verschillende lengtes. Dit is een riem die een hondenleven lang meegaat. de totale lengte van de riem is +/- 2.25 mtr. Het gaat hier om een natuurproduct dus de kleur van het artikel kan variaties vertonen.

Half Check Halsband

€ 49,95

Handgemaakte halsband in halfcheck uitvoering door de ketting heeft de halsband altijd de goede maat en hij knelt niet. De halsband is verstelbaar dus voor elke border geschikt. Breedte van de halsband 12 mm. Bij bestelling graag de kleur aangeven. De prijs is inclusief verzenkosten. Het gaat hier om een natuurproduct dus de kleur van het artikel kan variaties vertonen.

Sliplijn Met Halsbescherming

€ 43,00

Mooie handgemaakte sliplijn met brede halsbescherming vervaardigd van eerste klas leer. en uitgevoerd met massief messing beslag oersterk en praktisch onverslijtbaar. Comfortabel voor uw hond. Het gaat hier om een natuurproduct dus de kleur van het artikel kan variaties vertonen. Deze lijn is tijdelijk uitverkocht

Showlijn Half Check

€ 42,95

Prachtige showlijn in halfceck uitvoering met de hand gemaakt van natuurlijk gelooid kwaliteitsleder, handgenaaid, comfortabel in gebruik door afgeronde en glad afgewerkte zijkanten massief messing beslag duurzaam en sterk. Het gaat hier om een natuurproduct dus de kleur van het artikel kan variaties vertonen.

Status: Uitverkocht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!