Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Winterwandeling Heerde

Winterwandeling op zondag 9 januari 2022
DSC_98751.jpg

Gelukkig ziet het er naar uit dat we onze traditionele winterwandeling weer mogen houden.

We hebben de datum 9 januari 2022 afgesproken met het Mussennest en het is dan een mooie gelegenheid om elkaar een Gelukkig Nieuwjaar te wensen en goede voornemens te bespreken. De start van de wandeling vindt, net als voorgaande jaren, plaats in pannenkoekenrestaurant “Het Mussennest” aan de Groteweg 109, 8191 JV in Wapenveld, tel. 038-4479132. (www.mussennest.nl )

Rond 11 uur wordt u verwacht voor een kopje koffie of thee met appeltaart. Als dat dan rond 12 uur op is, gaan we met de auto’s naar het bos in de buurt van de Koerberg  in Heerde. Daar moeten de honden aan het begin en het eind van de wandeling wel een klein stukje aan de lijn, dit in verband met hun veiligheid.  Via het formulier hieronder kunt zich opgeven

Het is een mooi gebied waar de honden heerlijk los kunnen rennen en ravotten. De wandeling zal ongeveer anderhalf uur duren. Met onze borders zijn we welkom in dit gebied, maar Staatsbosbeheer verzoekt ons wel om de honden zoveel mogelijk onder appèl te houden. Na de wandeling gaan we met de auto weer terug naar het pannenkoekenrestaurant. Onze Border Terriers (en/of andere honden) zijn dan meestal niet zo schoon meer, houdt u daar rekening mee als u het restaurant weer betreedt. Er is voldoende ruimte om een bench neer te zetten, zodat je de handen vrij hebt bij het eten en de honden even tot rust kunnen komen. Bij terugkomst staat de soep klaar en zullen de pannenkoeken gemaakt worden.

collage_winterwandeling_2021_2.jpg
Hoe verloopt de dag?

11.00 uur : ontvangst met een kopje koffie of thee met zelfgebakken appeltaart

12.00 uur : start wandeling door de bossen van Heerde

14.00 uur : einde wandeling, start maaltijd. (soep, 1 pannenkoek en 1 drankje)

De eigen bijdrage voor deze wandeling is  € 19,50 per persoon. Voor kinderen tot 10 jaar is het bedrag  € 10,00. Het verschuldigde bedrag dient u vooraf over te maken op bankrekeningnummer NL88 RABO 0377108960 t.n.v. penningmeester NBTC te Odoornerveen onder vermelding van “Winterwandeling 2022”

Tot ziens in de (winterse??) bossen bij Heerde.

Namens het bestuur, afd. activiteiten,

Els van Gerwen.

Winterwandeling 2022

aantal
x € 19,50
aantal
x € 10,00
€ 0,00
Selecteer de betaalmethode:

Selecteer uw bank:


* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!