Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

50 Jaar NBTC

Op exact 24 oktober bestaat de NBTC 50 jaar. In 1971 kwamen een aantal Border Terrierliefhebbers bij elkaar om hun liefde voor het ras een officieel tintje te geven en een belangenvereniging op te richten, de Nederlandse Border Terrier Club.

Natuurlijk laten we dit ook in dit rare jaar met coronabeperkingen niet ongemerkt voorbijgaan.

Naast de jubileumclubmatch op zondag 24 oktober hebben we de dag er voor een lezing die we gratis toegankelijk maken voor onze leden en direct daarna is er een receptie voor onze leden en natuurlijk genodigden. Naast een hapje en drankje waarbij we met elkaar van gedachten kunnen wisselen is er daarna een heerlijk buffet samengesteld door de mensen van De Camp. U bent van harte welkom!

UITNODIGING

BIJ DEZE NODIGEN WE U DAN OOK VAN HARTE UIT OM NIET ALLEEN DE LEZING BIJ TE WONEN MAAR OOK ZEKER NAAR DE RECEPTIE TE KOMEN WAAR WE MET ZIJN ALLEN ZULLEN TOASTEN OP DE 50-JARIGE VERENIGING EN AL DIE MENSEN DIE IN DE AFGELOPEN JAREN HET (VOORT)BESTAAN VAN DE VERENIGING MOGELIJK HEBBEN GEMAAKT.

De receptie zal rond 17.00 uur starten.

We zijn te vinden in Sport– en Eventcentrum De Camp te Woudenberg.

DRINGEND VERZOEK: Geef u wel op van te voren voor de receptie, zodat we weten hoeveel we ongeveer moeten laten inslaan en laten maken!

Dat kunt u doen via secretaris@borderterrier.nl.
Zoals de zaken en nu voorstaan zijn zowel de receptie als de lezing voor iedereen toegankelijk dus zonder corona app of registratie.
Dit geldt echter niet voor de KCM dit wordt gezien als evenement en daar is registratie dus wel verplicht.

VERGEET NIET IN TE SCHRIJVEN OP DE CLUBMATCH EN BIJ DE LEZING!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!